Volgende bestemming: de zomer in met Bristol

24 mei 2022

Voor elke zomeractiviteit de gepaste outfit Wat je ook van plan bent deze zomer, bij Bristol vind je voor elke uitstap de perfecte outfit. Van een casual outfit voor een pretparkbezoek tot kleurrijke playsuits voor de festivalgangers of een kleedje in een zachte kleur om iets te gaan drinken.

De echte waterratten kunnen op hun beurt uit heel wat beachware kiezen. En uiteraard kan je er ook de leukste accessoires vinden: van strandtassen tot superhandige trolleys. Wees maar zeker dat je zomer op rolletjes zal lopen.

Summer of ‘22

Deze zomer mag je weer zo goed als alles – hallelujah – en daar moeten we van genieten. En dat kan dankzij Bristol in een outfit volgens de komende trends. Van playsuits in leuke motiefjes tot kleedjes in het zacht geel – wat hélémaal in is deze zomer. Bovendien kan je kiezen voor een sandaaltje in een neutrale of felle kleur om je outfit af te maken. Ook papa en de kinderen kunnen bij Bristol terecht voor de laatste trends: felle (zwem)shorten, t-shirts in een zachte kleur of instekers in het groen en roos.

Let’s go to the beach

Net als Nicki Minaj hopen we uiteraard op schitterend weer zodat we weer massaal naar de kust kunnen trekken. Ga dan voor een gestreept badpak, een funky zwemshort of voor die old school waterschoentjes. Er zijn zelfs UV-tops voor de kinderen die hun huid zeker beschermt.

It’s in the bag

Deze zomer zeggen we steevast nee tegen een staycation. Tijd om nog eens een stapje in de wereld te zetten en dan heb je uiteraard een trolley nodig. Bij Bristol kan je kiezen uit verschillende kleuren en maten – al je Bristoloutfits moeten er toch in geraken zeker.

www.bristolshop.be

Laatst aangepast op dinsdag, 24 mei 2022 17:34
Meer in deze categorie: