Playmobil: nieuwe sets en uitbreidingen voor bestaande thema's

29 april 2022

De komende maand worden er naast nieuwe sets, zoals de starterpacks uit verschillende thema’s, ook uitbreidingen voor bestaande thema’s gelanceerd.

StarterPacks
Deze maand worden Starterpacks van de themas Dino Rise, City Action en Family Fun gelanceerd. Makkelijk om in elkaar te steken en met genoeg keuze uit verschillende thema’s is dit de ideale introductie voor kinderen bij Playmobil.

PromoPacks
De succesvolle promopacks zullen eind april en begin mei uitgebreid worden met nieuwe sets in verschillende thema’s. Deze uitgebreide speelsets zijn nu extra scherp geprijsd!

Doelgroep: 4-10 jaar

Cars
Begin april is de klassieker Mercedes-Benz 300 SL met gevleugelde deuren uitgekomen en eind mei wordt de voertuigencollectie uitgebreid met K.I.T.T. uit de bekende jaren 80 TV-serie Knight Rider. De iconische auto van de film Knight Rider heeft zowel licht- als geluidsopties, waaronder bekende zinnen uit de serie.

Doelgroep: 5-99 jaar

Dino Rise
De komende maand worden verschillende nieuwe speelsets aan de bestaande collectie toegevoegd, waarbij de focus ligt op de werkzaamheden in de Dino Mine. De YouTube-serie versterkt het verhaal van Dino Rise voor kinderen 5-10 jaar.

Doelgroep: 4-10 jaar

www.playmobil.be

Laatst aangepast op vrijdag, 29 april 2022 11:53
Meer in deze categorie: