Zitzakken van BINI

03 maart 2022

Het Poolse merk BINI maakt zitzakken en poufs voor kinderen en de hele familie. Door het gebruik van mooie, natuurlijke ruwe katoen passen de zitzakken overal in het interieur. De producten worden volledig gemaakt in Polen en hebben het CE certificaat, kwaliteit en duurzaamheid staan voorop.

BINI richt zich op het maken van producten van topkwaliteit. Ze werken hiervoor samen met producenten met jarenlange familietradities en leveranciers die ethisch inkopen. Er wordt extra aandacht besteed aan de materialen van de BINI’s, evenals de omstandigheden waarin de BINI’s worden vervaardigd. De BINI zitzakken zijn gemaakt van biologisch ruw katoen. Door te kiezen voor 100% katoen (plantaardige vezel, zonder chemicaliën) is er weinig kans op irratie of allergische reactie. Het katoen wordt speciaal voor BINI gewezen, zonder gebruik te maken van silicone. Het printen gebeurt op basis van de traditionele zeefdrukmethode met alleen zuivere, veilige verven op waterbasis. Deze methode is grotendeels gebaseerd op handwerk en geeft aan elk product een uniek karakter.

De zitzakken zijn licht en heel comfortabel. Dankzij een extra handgreep kun je ze gemakkelijk verplaatsen en zitten waar je maar wilt. Wordt je zitzak of pouf vuil, dan kan je hem gewoon wassen (in de wasmachine op 30°).

Interesse om samen te werken?

Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we bezorgen u met plezier alle nodige info.

Laatst aangepast op woensdag, 09 maart 2022 09:18
Meer in deze categorie: