Love letter Jabba

03 maart 2022

Het hol van Jabba, de Hutt, is een plaats van gevaar en bedrog. In Star Wars: Jabba's Palace - A Love Letter Game strijden spelers met leden van de Rebel Alliance en bewoners van Jabba's Palace in een spel van rebelse moed en verachtelijk bedrog.

Star Wars: Jabba's Palace - A Love Letter Game is gebaseerd op het geliefde kaartspel en speelt zich af in de Star Wars-melkweg. Het behoudt de eenvoudige en leuke mechanica van het origineel terwijl je de talenten van iconische personages uit Return of the Jedi gebruikt. Spelers spelen om de beurt het "trek een kaart, speel een kaart"-spel en voeren vervolgens het kaarteffect uit. Kaarten bevatten personages zoals Luke Skywalker, Boba Fett, Salacious Crumb, Jabba the Hutt en nog veel meer, waarbij elke kaart verschillende effecten biedt. Zoals Boba Fett waarmee je een kaart van een andere speler kunt nemen, of Salacious Crumb waarmee je kunt kijken naar de hand van een andere speler.

Spelers gebruiken vaardigheden van leden van zowel de Rebel Alliance als de bemanning van Jabba om de anderen te slim af te zijn en te overleven. Naast de klassieke mechanica van het originele Love Letter-spel, introduceert Star Wars: Jabba's Palace - A Love Letter Game ook agendakaarten. Dit biedt nieuwe winvoorwaarden en voegt een nieuw niveau van strategie toe aan het spel.

Love Letter Jabba kan worden gespeeld door 2 tot 6 spelers, vanaf 10 jaar. Een spel duurt ongeveer 20 minuten.

https://be.asmodee.com

Laatst aangepast op maandag, 14 maart 2022 12:56

Afbeelding galerij

Meer in deze categorie: