Klaar voor de Sint met Megableu!

24 november 2021

Sinterklaas kapoentje, leg wat in mijn schoentje… een spel van Megableu bijvoorbeeld! Panda Fun en Oma’s Woeste Waslijn zijn perfecte schoencadeautjes, maar ook Geestenvlucht en Bank Attack mogen natuurlijk niet ontbreken op het lijstje!

Panda Fun is een actiespel voor kinderen. Panda draait naar links en naar rechts, en wanneer hij niest vliegen alle bloemblaadjes weg! In dit grappige kinderspel proberen alle spelers tegelijkertijd de blaadjes weer op te rapen en in het mandje te leggen. Panda Fun is een spel voor 2 tot 4 spelers vanaf 3 jaar.

Oma’s Woeste Waslijn is een actiespel voor kinderen. Help oma met het ophangen van haar was… alleen is er soms zo veel wind dat dit een uitdaging wordt! Gooi de dobbelsteen om de weersvoorspelling te zien en hang als eerste vier kledingstukken aan de waslijn. Oma’s Woeste Waslijn is een spel voor 2 tot 4 spelers vanaf 4 jaar.

Geestenvlucht, het spannende actiespel met een èchte drone! Er is een geestenjacht aan de gang, en je geesten willen zo snel mogelijk vertrekken. Katapulteer je geesten van het lanceerplatform naar de drone en help ze ontsnappen! De eerste speler die al z’n geesten heeft bevrijd, is de winnaar! Een spel voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar.

Bank Attack, een coöperatief gezelschapsspel voor de hele familie! In dit actiespel werken alle spelers samen om een kluis te kraken. Voer de opdrachten uit, geef gereedschappen door en gebruik ze op het juiste moment. Maar… de tijd loopt! Kraken jullie de kluis binnen de 5 minuten? Bank Attack is een spel voor 2 tot 4 spelers vanaf 7 jaar.

Meer informatie/bestellingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 03/770.71.01

Laatst aangepast op woensdag, 24 november 2021 13:58
Meer in deze categorie: