Ontdek nu ook de family party games van Megableu!

23 september 2021

Megableu brengt in 2021 onder andere TekenNeus en What Do You Meme Family. Deze zijn niet enkel leuk voor het hele gezin; ze kunnen ook gespeeld worden in grotere groepen waardoor ze zich perfect lenen als party game!

TekenNeus:

Een hilarisch tekenspel waar iemand de gekke bril op zet, een kaart pakt en de woorden tekent op het uitwisbare bord. En gekke bril… waarom dan? Om de stift op te bevestigen! Want je tekent met je neus! De andere spelers proberen te raden. Voor elk geraden woord krijgt niet alleen degene die het goede antwoord gaf een punt, maar ook de tekenaar.

TekenNeus is een spel voor 3 of meer spelers vanaf 8 jaar.

Inhoud: 1 bril met stifthouder, 1 uitwisbaar tekenbord, 1 stift, 45 kaarten, 1 bordwisser.

What Do You Meme Family:

Het bestverkochte meme-spel, nu voor families! Gebruik je creativiteit en je beste gevoel voor humor en koppel jouw grappigste tekstkaart aan de foto. Iedereen mag om de beurt jury zijn en beoordelen welke speler het leukste setje heeft gemaakt. De speler met de grappigste combinatie wint de kaart en scoort zo een punt. De speler met het vereiste aantal punten, is de winnaar en wordt uitgeroepen tot meme-koning!

What Do You Meme Family is een spel voor 3 of meer spelers vanaf 8 jaar.

Inhoud: 300 tekstkaarten, 65 foto’s, 1 ezel.

Op zoek naar nog meer leuke familiespellen? Vergeet dan ook zeker niet 5 Seconden! 1 vraag en 3 antwoorden in slechts 5 seconden… wat een uitdaging! Of werk samen en kraak de kluis met Bank Attack! Liever wat meer grappige, gewaagde actie? Speel waarheid, durven of doen met In Een Handomdraai. Nu in een nieuwe editie met 300 nieuwe uitdagingen!

Meer informatie/bestellingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 03/770.71.01

Meer in deze categorie: