Allie the Ellie klopt aan bij Master Publisher Uitgeverij Kluitman

22 september 2021

Allie the Ellie, een schattige peuterserie, die gelanceerd werd in 2020 in Nederland, belicht de wondere en magische wereld van Allie de Ellie.

Art Wise (copyright-eigenaar) en License Connection (wereldwijde licentieagent) hebben samengewerkt en Uitgeverij Kluitman, #1 Kids Publisher in Nederland, aangesteld als hun Master Publisher voor Allie the Ellie Publishing.

Als onderdeel van de overeenkomst start Uitgeverij Kluitman met de ontwikkeling van een ‘LookBook’ op basis van de Seizoenen. Dit wordt gevolgd door een serie verhalenboeken. De eerste boeken worden in het voorjaar van 2022 uitgebracht en actief gepromoot via sociale media.

Allie de Ellie wordt sinds februari 2020 uitgezonden op NPO Zappelin en is op 7 juni 2021 begonnen met de uitzending van de tweede serie. De 3e serie wordt nu geproduceerd en zal  eind 2021 klaar zijn. Allie de Ellie bouwt verder aan bekendheid en  verschillende internationale markten tonen interesse.

De 180 geanimeerde GIF's van Allie the Ellie zijn erg populair en het aantal kijkers groeit enorm. Sinds de start begin dit jaar tellen we na negen maanden een enorm aantal +29Mill views

Citaat van Uitgeverij Kluitman – Mariska Budding

We denken dat het merk Allie de Ellie met Olifant perfect geschikt voor jonge kinderen en gezinnen. We kijken er erg naar uit om samen te werken met de bedenker Ellen Langendam van Artwise en License Connection om het merk op te bouwen.

Citaat van Art Wise – Ellen Langendam

Ik ben er trots op om met Kluitman samen te werken als Master Publisher voor Allie the Ellie, omdat ze zoveel ervaring hebben met kinderboeken. Naast een geweldig publicatieprogramma zullen ze jonge ouders bereiken via sociale media en influencers.

Citaat van License Connection – Daphne Kellerman

We kijken ernaar uit om met Kluitman samen te werken als Master Publisher. Ze zijn bekend in het vak en hebben veel ervaring in het uitgeven van kinderen. Samen bouwen we verder  aan de naamsbekendheid.

Laatst aangepast op woensdag, 22 september 2021 15:01
Meer in deze categorie: