Stapelstein - stapelen, klimmen, schommelen

22 januari 2021

Je kinderen motiveren om te bewegen en om actief te spelen, dat is precies wat Stapelstein doet! Dit multifunctionele speelgoed ondersteunt de motorische ontwikkeling en daagt je kinderen uit om creatieve oplossingen te bedenken!    

"Stapelsteinen" zijn multifunctioneel en prikkelen de verbeelding van elk kind. Een opstapje, een stoeltje, een schommel. Speel ‘de vloer is lava’ of maak een parcours. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Stapelstein is speelgoed zonder opgelegd speelpatroon, ook wel "open ended toys" genoemd. Voor volwassenen is het soms even nadenken wat je er allemaal mee zou kunnen doen. Maar het mooie is…kinderen begrijpen het vanzelf, denken niet na over wat het zou moeten zijn en beginnen direct te spelen. In hun eigen wereldje.

Speelgoed dat de verbeelding prikkelt en de creativiteit, de motoriek en de sociale vaardigheden stimuleert. Bovendien daagt dit speelgoed je kind uit tot lichaamsbeweging, iets waar veel kinderen een groot tekort hebben.

De Stapelsteinen zijn als set verkrijgbaar in verschillende samenstellingen. Neem ze op voorraad, of laat ze dropshippen!

https://www.youtube.com/watch?v=EoZduoLBTeA

Laatst aangepast op zaterdag, 23 januari 2021 12:55
Meer in deze categorie: