De supermaatjes staan weer klaar om de stad te redden!

26 oktober 2020

In Dog Man – Aanval van de VLOOIEN, smeden Biggie en z’n team van slechte slechteriken plannen om de wereld over te nemen met hun Robo-brontosaurus. Gelukkig staan de supermaatjes klaar om terug te vechten! Met verschillende gereedschappen zoals het krimppistool, de onzichtbaarheidsspray en de helikopter, werken de helden samen om de stad te redden!
Dit spel is gebaseerd op de succesvolle Dog Man boeken van Dav Pilkey.

Hoe werkt het?
Iedereen speelt samen om de Robo-brontosaurus te verslaan. Elke speler kiest z’n favoriete Supermaatje (Blafman ,Kid Kat, Bliksem Boy, Karel, Baas of Pien Petjeaf) en zet die op het spelbord. Draai aan de spinner om te zien hoeveel vakjes je supermaatje mag bewegen. Als je op een hulpvak belandt, mag je de bovenste hulpchip nemen. Deze chips kunnen je helpen de Robo-brontosaurus te verslaan, en mag je vanaf je volgende beurt gebruiken. Het spel gaat met de klok mee, en aan het einde van een ronde draait de laatste speler aan de spinner om de Robo-brontosaurus te bewegen. Het spel gaat verder tot de Robo-brontosaurus het einde bereikt (dan verliezen de spelers), of tot de spelers de 3 onderdelen van de Robo-brontosaurus succesvol uit de basis hebben verwijderd met hun hulpchips.

Spelinfo:
- Geschikt voor 2 tot 6 spelers, vanaf 6 jaar
- Inhoud: 1 spelbord, 6 superhelden, 3 Robo-brontosaurus stukken, 1 Robo-brontosaurus basis, 1 spinner, 20 gereedschapsfiches, spelregels.

Meer informatie/bestellingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 03/770.71.01

Laatst aangepast op maandag, 26 oktober 2020 14:10
Meer in deze categorie: