Bouw je eigen pull-back race auto!

13 januari 2020

Sluban gaat een totaal nieuwe lijn race auto’s uitbrengen. Deze worden voorzien van de welbekende pull-back technologie. Door de auto naar achteren te trekken over een oppervlak wordt de motor opgeladen. Laat de auto los dan zal die wegscheuren!!

Bij Sluban kunnen ze niet wachten tot ze deze nieuwe sets kunnen laten zien. De première is voorzien op de Spielwarenmesse. Bezoek de Sluban stand A-14 in hal 6 om als eerste deze nieuwste sets te zien! De koffie staat klaar en het Sluban-team kan niet wachten om je de sets te tonen.

Daarnaast hebben ze nog meer leuks ontwikkeld speciaal voor de Spielwarenmesse.

Zo is er een Space War thema waarbij alle sets te combineren zijn tot een ultiem voertuig. Ook is er binnen de ModelBricks serie een nieuwe tank beschikbaar. Deze is superrealistisch en zorgt voor een ultieme waarheidsbeleving. Er is nog veel meer beschikbaar, alle sets zijn in april beschikbaar en zijn dan direct uit voorraad leverbaar!

Er is Sluban voor iedereen!

Sluban heeft als missie om het spelen met educatief speelgoed voor alle kinderen mogelijk te maken. Ook in het nieuwe speelseizoen. Daarom ook in deze serie weer diverse scherp geprijsde bouwsets. Sluban is er voor iedereen! Bezoek de reseller.sluban.nl website om alle sets te bekijken.

Op een toekomst vol speelplezier!

www.sluban.be

Laatst aangepast op dinsdag, 04 februari 2020 14:22
Meer in deze categorie: