Hydrokids bij Hebeco

27 februari 2019

Je kinderen met een gerust hart laten plonsen in het water, dat doe je met de veilige producten van Hydrokids.

De Baby Swim Seat van Hydrokids geeft je baby de kans om op een veilige en ontspannen manier aan het water te wennen. Door vrij rond te spartelen en te schoppen, zittend in ondersteunend comfort, kan je baby aan vertrouwen winnen en de eerste stappen zetten in de richting om te leren zwemmen. De zitting heeft een ruime beenopening voor comfort en veiligheid. Door extra drijfvermogen biedt het een maximum aan stabiliteit. De naden zijn omgekeerd zodat ze niet krassen op de beentjes en armpjes. De baby Swim Seat is verkrijgbaar in 3 maten.

Met de Arm Bands van Hydrokids zwemt je kleintje comfortabel en vrij. Wateractiviteiten zijn goed voor kinderen. Ze moedigen de coördinatie en balans aan, versterken de spieren, en vergroten je babgevoel van welbehagen. De Armbandjes zijn gemaakt met dubbele luchtkamers en terugslagkleppen, en ze zijn vervaardigd van een uniek PVC, speciaal ontwikkeld voor Hydrokids producten. Het platte gedeelte is ontworpen om comfortabel rond de binnenzijde van je baby's arm te passen. De zomen zijn omgekeerd zodat er geen krassen ontstaan op de armen. De Hydrokids Arm Bands zijn verkrijgbaar in 2 verschillende maten.

De Swim Trainer Jacket is een stoer zwempakje met uitneembare drijvers op de buik en rug voor kleintjes die nog wat hulp nodig hebben. Deze trainingvesten zijn ontworpen voor comfort en bewegingsgemak en moedigen een horizontale houding aan. Bovendien biedt het ook een UV-protectie. De Swim Trainer Jacket is ideaal als je kindje het zwemzitje is ontgroeid, maar nog niet zelf kan zwemmen. Omdat de ritssluiting zich achteraan bevindt, kan je kindje het vestje zelf niet uitdoen. Verkrijgbaar in 3 maten.

De Swim Mate Jumper biedt een ideale en comfortabele manier om je kind veilig vertrouwd te maken met water. Het helpt je kind om zelfvertrouwen op te bouwen in het water. Het is een innovatieve combinatie van een zwemvest met armbanden en een verstelbare veiligheidsriem achteraan, voor een maximale veiligheid terwijl je kind in alle vrijheid in het water kan spelen.

Het premium design is gemaakt van polyester, een zachtere stof voor minder wrijving, zodat je kind langer in het water kan blijven zonder irritatie te ervaren.

Beschikbaar in: BELGIË , NEDERLAND , LUXEMBURG , FRANKRIJK

Meer in deze categorie: