Naar hartenlust bijten en sabbelen op de Bijthandschoen Happy Hands™ van Nûby™!

16 december 2018

Wanneer baby’s hun tandjes stilaan uitkomen, proberen ze zo vaak ze kunnen op hun handje te sabbelen om hun tandvlees te verzachten. Ouders proberen op allerlei manieren hun pijn te verzachten, maar waarom die natuurlijke reflex niet gebruiken? Nûby™ wil baby’s en ouders bijstaan in die lastige periode aan de hand van de Happy Hands™ Bijthandschoentjes.

De zachte silicone bovenop de handschoen verzacht het gevoelige tandvlees en beschermt de baby tegen het krabben. Daarnaast stimuleren de kleuren, verschillende texturen en krakende geluidjes van dit innovatieve bijtspeeltje de zintuigen van de baby.

Deze zachte en flexibele handschoen is de perfecte oplossing voor baby’s die tandjes krijgen maar nog geen speelgoed kunnen vasthouden. Het beschermt baby’s tegen het sabbelen op hun handje en voorkomt dat ze zich krabben. De Bijthandschoen past aan beide handjes, is makkelijk te reinigen en mag in de wasmachine. De Bijthandschoen komt samen met een hygiënisch reistasje om je kleintjes favoriete bijtspeeltje steeds bij te hebben.

De Bijthandschoen Happy Hands™ van Nûby™ is verkrijgbaar in 3 kleuren: grijs, roze en blauw. Het wordt aangeraden om te gebruiken bij kindjes vanaf 3 maanden.

Wil je nog wat meer te weten komen over de Bijthandschoen van Nûby? Kijk dan even hier verder:

https://www.nuby.be/nl/producten/category/detail/bijthandschoen-happy-hands-3m

Liever meteen eentje in huis halen? Dat kan via bol.com: https://bit.ly/2RvAPFb

Meer in deze categorie: