Op zoek naar cadeaus voor de feestdagen?

21 november 2018

Terwijl de brave kinderen reikhalzend uitkijken naar de komst van Sinterklaas of de cadeaus onder de boom, zijn ouders op zoek naar het perfecte cadeau om hun lievelingen te verrassen.

Schleich biedt gevarieerde speelwerelden, aangepast aan de wensen en behoeften van het kind, en volgens hun leeftijd en interesses. Dierenvrienden, paardenliefhebbers, avonturiers, monsterjagers...: iedereen vindt bij Schleich speelgoed waarmee men spannende verhalen kan uitbeelden.

Figuurtjes, accessoires, habitats, voertuigen... Elk universum wordt geleidelijk opgebouwd: verschillende speelsets bieden een omgeving die steeds breder wordt. De kinderen van de boerderij spelen in de boomhut, de ruiters begeleiden hun paard tot in de stal, ontdekkingsreizigers steken de savanne in een jeep over naar het onderzoeksstation, de monsters van Eldrador bestrijden mekaar in een gevecht zonder genade,... Tot groot plezier van de kinderen!

Van hun kant waarderen ouders de pedagogische waarde van Schleich-figuren, omdat ze creativiteit, autonomie, een goede ontwikkeling van kinderen en hun kennis van de natuur bevorderen. Ze worden ook verleid door de hoge kwaliteit van elk uniek stuk dat zorgvuldig met de hand beschilderd is.

Meer in deze categorie: