De allereerste Barbie® ziekenwagen!

24 oktober 2018

Mattel introduceert voor het eerst in de Barbie® speelgoedlijn een beroepsvoertuig. De Barbie® mobiele dokterspraktijk, die zowel een ziekenwagen als een ziekenhuis is, biedt zo meteen een dubbele portie plezier.

Onder het motto ‘You Can Be a Doctor’ helpt Barbie patiënten in haar gloednieuwe ziekenwagen, die met een hendeltje aan de achterkant gemakkelijk wordt omgebouwd, tot een 60 cm brede mobiele dokterspraktijk.

Drie verschillende speelruimtes ontvouwen zich wanneer de ziekenwagen openklapt: een pop-up receptie met draaistoel, een wachtruimte met een winkeltje en een onderzoekskamer met röntgenapparaat. De set bevat meer dan 20 accessoires om de fantasie nog extra aan te wakkeren waaronder een stethoscoop, bloeddrukmanchet, gips en krukken en nog veel meer om allerlei situaties na te spelen. Na de consultatie kan de mobiele dokterspraktijk eenvoudig weer ingeklapt worden tot een ziekenwagen om daarna door te rijden naar de volgende patiënt. De Barbie® mobiele dokterspraktijk laat jonge kinderen allerlei beroepen ontdekken uit de medische wereld, van verpleegsters tot artsen, want als kinderen met Barbie® spelen, fantaseren ze over alles wat ze later kunnen worden!

www.mattel.be

Meer in deze categorie: