GraviTrax® van Ravensburger

27 september 2018

GraviTrax® is een verzameling van onderdelen die uiteindelijk een grote kogelbaan maken.

De kogelbaan is 3D: Je kunt elke kant op. Verschillende niveaus, kruisingen, vrije vallen. Er zijn veel verschillende manieren om een baan vol actie te creëren. Gedurende het bedenken, maken en proberen van de baan leer je wat wel en niet werkt. Net zolang tot het wel lukt. GraviTrax® blijft interessant omdat je het op ieder moment kunt proberen, en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat gebeurt er met de kogel als ik dit onderdeel op een andere manier plaats? Wat past goed naast elkaar? Een nieuwe wereld gaat open. Het leren samengevoegd met het spelen maakt de GraviTrax een perfect geschenk voor ieder kind.

Als de baan af is, begint het spelen pas echt. Het intensieve werk, niet alleen in het bouwen, maar ook het bedenken en proberen van de baan, wordt beloond met een eigen fantastische wereld. Houd wedstrijden met de verschillende kogels, of houd een tijdrace: welke kogel legt het parcours het snelst af? Het kan allemaal. Eindeloos plezier.

Het GraviTrax® bestaat uit een Starter-Set, 4 speciale actieblokjes zoals de kogelslinger, de looping, het magnetisch kanon en een katapult die stuk voor stuk een spannend element aan de baan toevoegen. Daarnaast zijn er twee uitbreidingssets Building en Trax die het mogelijk maken om de kogelbaan nog groter, hoger en uitgebreider te maken.

Ga voor meer informatie naar GraviTrax.com.

Meer in deze categorie: