PLAYMOBIL SAND: Zonnige dagen trotseren met PLAYMOBIL!

27 juni 2018

Vakantie! Dat betekent maar één ding: ravotten! In de tuin, in het zwembad, op het strand of in de zandbak. En ook deze zomer lanceert PLAYMOBIL® SAND hebbedingen waarmee je bengels zich elke zonnige dag buitengewoon kunnen amuseren.

Echte zoetekauwen worden helemaal wild van het zandemmer ijssalon van PLAYMOBIL®! De zandemmer is uitgedost met een afneembare zeef, een ijsschep en ijshoorntjes en -bolletjes: dé uitrusting om de mooiste zandijsjes te maken. Klaar met spelen? Stop alles weer in de emmer en neem hem makkelijk terug mee naar huis. Creatieve bouwexperten kunnen zich helemaal uitleven met de gloednieuwe vrachtwagen met watertank van PLAYMOBIL®! Het robuuste voertuig met afneembare rijplaten weet alle obstakels en heuvels van zand te bedwingen. Cruise met de tank vol water tot aan de constructiesite. Haast je voor het vloed is!

Zin in een voorsmaakje naar de zomer? Via het kort sfeerfilmpje van PLAYMOBIL Sand worden alle lentekriebels omgetoverd in echte summer vibes! https://www.youtube.com/watch?v=REpBqslBz3w&list=PLERXic_G0oRdzG0qUNIqn9pf1fc-2RTnw&index=9 

Zomerpret gegarandeerd met de PLAYMOBIL Sand-items! En zelfs wanneer de zomermaanden weer voorbij zijn, staan de items paraat voor nog meer speelplezier in de kinderkamer. Of berg ze op voor de volgende zomer vol zandconstructies en lekkere ijsjes!

Vamos a la playa, olé!

Media

Meer in deze categorie: