Spectron presenteert: De stoere op afstand bestuurbare stuntcars van EXOST!

24 mei 2018

Maak de coolste stunts met de stuntcars van Exost! De op afstand bestuurbare stuntcars zijn van sterke kwaliteit en hebben allemaal een uniek design.

De Exost 360 Cross stuntcar is er in verschillende kleuren en heeft aan de onderkant en de bovenkant een ander design. De ultra duurzame banden kunnen alle ondergronden aan. Bliksemsnelle versnelling met de controller. De 360 Cross kan 360 graden spinnen en op twee kanten rijden. Flip de auto en rijd verder op de andere kant! De Exost 360 Cross is er ook voor stoere meisjes in de kleur roze. De 360 Cross heeft een schaal van 1:18.

Er is geen ondergrond te gek voor de Exost 360 Tornado! Door de enorme wielen van deze 2.4 GHz control system auto kun je de coolste acrobatische flips maken! De auto kan op twee kanten rijden en neemt feilloos alle hindernissen. Inclusief een bandenpomp. Met de Exost 360 Tornado beleef je een nieuwe, sensationele ervaring! De Exost 360 Tornado heeft een schaal van 1:10.

Het is geen stuntauto, maar wel een supercoole op afstand bestuurbare buggy voor meisjes: de Exost Pixie! Pixie is wit van kleur en is versierd met bloemen. De grote, paarse terreinauto banden kunnen alle ondergronden aan! Met de eenvoudig te bedienen afstandsbediening stuur je Pixie alle kanten op: vooruit, achteruit, naar links en rechts. De Buggy heeft een schaal van 1:12.

Meer in deze categorie: