Zomer, zon en vakantie met PLAYMOBIL

27 april 2018

De vakantie komt eraan ... wat gaan we dit jaar doen? We hebben al eens een campingvakantie gehad en een hotelvakantie...

Als we nu eens naar de PLAYMOBIL Vakantievilla gingen? Leuk om al je vakanties na te spelen of net om te doen alsof!

We gaan er naartoe met de gezinswagen: plaats genoeg voor de hele familie - ze zijn met 4 - en alle bagage kan makkelijk in de koffer! Bovendien is de wagen uitgerust met een trekhaak, dus er kan eventueel zelfs nog een caravan aan! En dan die vakantievilla! Die ziet er echt uit zoals een vakantievilla hoort te zijn: Zuiderse stijl, alle kamers volledig ingericht, terrasje met barbecue en natuurlijk een zongebruind gezin erbij. En er kan langs beide kanten gespeeld worden.

Om het vakantiegevoel compleet te maken is er ook nog het zwembad met buitendouche en glijbaan dat ook echt gevuld kan worden met water.

Er zijn natuurlijk kinderen die zich liever uitleven in de grote speeltuin. Ook daarvoor is er een setje met een toren met glijbaan, schommel, klimwand en nog veel meer.

Dit zomers thema wordt verder uitgebreid met een - drijvende - waterfiets met glijbaan, een familie op het strand met een leuke tent en parasol. En dit wordt wellicht het lievelingssetje : de ijsjesverkoper met een echte ijskar!

Het pérfecte thema voor als het weer slecht is : zo kunnen de kids toch stiekem al dromen van de zomer!

Mooi weer? Dan zetten ze gewoon alles buiten!

Laatst aangepast op vrijdag, 27 april 2018 14:02
Meer in deze categorie: