Trix Track en BBlocks bij Puppy

27 april 2018

Een raad voor liefhebbers van houten speelgoed! Puppy verdeelt nu ook de circuits van Trix Track en de constructieblokken van BBlocks.

De kleurrijke en stabiele houten Trix Track knikkerbanen van Wonderworld zijn educatief speelgoed voor kleine kinderen vanaf 3 jaar. Afhankelijk van de modellen, volgen de knikkers verschillende banen, lopen ze een spiraal, dalen ze van een trap af, ... De Power Booster Track is bijzonder innovatief: dankzij een systeem waarbij het kind erg proactief moet zijn, gaat de knikker weer het circuit op in tegengestelde richting. Elke doos is compatibel met een andere.

Met de kleine blokken in dennenhout van BBlocks kan men ontelbare constructies bouwen : torens, bruggen, gebouwen en tal van andere dingen, ... naar ieders verbeelding. Ze bevorderen de creativiteit van het kind, zijn ruimtelijk inzicht en zijn motoriek. De blokken zijn beschikbaar in natuurhout of in gekleurd hout. Voor nog meer plezier biedt BBlocks ook twee assortimenten aan waarmee je een knikkerbaan kunt bouwen (een kleine handleiding wordt meegeleverd), en die natuurlijk compatibel is met andere houten constructieblokken.

Aarzel dus niet om deze twee gamma’s te ontdekken, plezier gegarandeerd!

Laatst aangepast op vrijdag, 27 april 2018 14:05
Meer in deze categorie: