MEGABLEU: Nieuwigheden najaar

27 april 2018

Dit najaar stelt Megableu enkele nieuwigheden voor. Deze zullen beschikbaar zijn vanaf september.

Kneedfeest: Raad snel en ga ervoor, of ze zijn er met je klei vandoor!

In dit creatieve behendigheids- en raadspel moet je geen woorden uitbeelden, ook niet tekenen, maar wel… boetseren! Twee teams nemen het tegen elkaar op en proberen zo snel mogelijk het geboetseerde woord te raden. Het team dat het woord als eerste raadt, mag met de stempel een stukje klei stelen van het andere team. Wees dus snel, want hoe meer klei je verliest, hoe moeilijker het wordt! Ideaal om in grotere groepen als partyspel te spelen!

Resto Presto: Hou de glazen recht terwijl je het parcours aflegt!

Test je vaardigheden als ober in dit snelle behendigheidsspel. Probeer je parcours binnen de tijd af te leggen om een fooi te verdienen als beloning voor je goede service. Ben je niet op tijd terug, dan trilt het elektronische dienblad en vliegen de glazen in het rond. Glazen weg = Fooi weg. Wie de grootste fooi heeft verdiend, is de winnaar.

Hot Pop: Grabbel en grijp de juiste dop, of trek hem van je kop

In dit gekke partyspel krijgt iedere speler een masker op zijn hoofd. Maak de kleurencombinatie van de kaarten zo snel mogelijk met de doppen. De snelste speler krijgt de kaart en mag een dop op zijn masker plakken. Deze dop mag je dan gebruiken in de volgende ronde, maar let op: andere spelers mogen de doppen ook van je stelen!

Raketrace: Bestuur de raket en red de wereld

Een verwarde professor heeft een raket afgeschoten naar de aarde! Leg je gecodeerde kaarten voor de raket om deze te besturen, en laat ze ontploffen op het terrein van je tegenspelers. Ben jij de held die de aarde gaat redden? 

Wolfkracht 10: Steen, hout of stro? Pas op! De Wolf komt zo!

In dit spel ben je één van de kleine biggetjes en moet je je huisje bouwen voordat de Grote Boze Wolf het wegblaast. Draai aan de schijf, en zie of je moet bouwen met steen, hout of stro. Wanneer de draaischijf aangeeft dat het tijd is om te blazen, kies je welk huisje je wil wegblazen met de Grote Boze Wolf blazer. 

Tweetbeats: Maak je eigen muziek.

Superschattige elektronische vogeltjes met een eigen karakter èn een eigen sound? Dat zijn de Tweetbeats! Zet ze in de boom, verwissel ze van plaats… Experimenteer met de verschillende geluiden en combinaties. Verzamel ze allemaal! 

Motor lab

Bouw een motormodel dat ook echt werkt! Keuze tussen 4 cilindermodel of 8 cilindermodel.

www.megableu.com

Volg ons ook op facebook: www.facebook.com/MEGABLEUinternational

Laatst aangepast op vrijdag, 27 april 2018 15:02
Meer in deze categorie: