TRONICO bij Puppy

29 maart 2018

In deze tijd van tablets en videospelletjes wordt het traditionele speelgoed vaak vergeten door de volwassenen… Echter, velen onder hen zullen zich ongetwijfeld laten verleiden door de TRONICO bouwpakketten, sinds kort verdeeld door Puppy.

TRONICO biedt aan kinderen vanaf 8 jaar kwaliteitsvolle metalen bouwmodellen, miniatuur replica’s van voertuigen of bekende machines (Liebherr, Fendt, Claas, …). Afhankelijk van de leeftijd en de mogelijkheden van eenieder zijn verschillende modellen beschikbaar.

Een duidelijk en gedetailleerd bouwplan laat de ingenieurs in spe de kans om hun bouwwerk eenvoudig op te bouwen. Het gereedschap en materiaal dat nodig is, zijn inbegrepen in de pakketten. Vliegtuig, helikopter, brandweerwagen, bulldozer, tractor of andere landbouwmachines worden gebouwd en zorgen voor een mooi en stevig resultaat dat menig fan van mechaniek zal weten te bekoren. Het bouwwerk kan zowel worden tentoongesteld als decoratie, maar kan evengoed gebruikt worden als volwaardig speelgoed. Sommige modellen zijn effectief beweegbaar, anderen zijn dan weer voorzien van een zonnepaneeltje dat een motortje aandrijft, …

De TRONICO bouwpakketten stimuleren geduld, concentratie, precisie, maar bevorderen evenzeer de driedimensionale gedachtegang.

Meer in deze categorie: