Langverwachte Woordzoeker-app gelanceerd

19 december 2017

Op 11 december heeft Goliath de langverwachte Woordzoeker app gelanceerd. Deze multiplayer app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Dit is de tweede mobiele app die Goliath lanceert, na de succesvolle Triominos app. Deze nieuwe app is gebaseerd op het Woordzoeker bordspel van Goliath, een spannende versie van het klassieke spel met verborgen woorden.

De Woordzoeker app laat spelers tegen hun vrienden en familie spelen, waar en wanneer ze maar willen. De app bevat een 7x7 veld van letters met verborgen woorden. De woorden kunnen horizontaal, verticaal, diagonaal en achterstevoren gevonden worden. In elke ronde proberen de spelers binnen het tijdslimiet zo snel mogelijk de verborgen woorden  te vinden. Het doel is om de eerste speler te zijn die de meeste verborgen woorden vindt.

Na vier rondes worden de punten opgeteld en degene met de hoogste score wint. Gebruikers van de app creëren een gebruikersnaam via e-mail of Facebook. Daarnaast kunnen ze ook hun vrienden uitdagen om te spelen.

Met de oefenmodus kunnen spelers hun snelheid verbeteren. De gratis Woordzoeker app kan worden gevonden in de App Store en biedt in-game upgrades.

Meer in deze categorie: