Drie topspellen bij Jumbo

30 oktober 2017

Stratego Original, Dessineo en Guess The Film staan dit najaar in de kijker bij Jumbo.

Trek ten strijde met Stratego Original
Ben jij dapper genoeg voor eindeloos strategisch speelplezier? Ga dan de uitdaging aan met deze vernieuwde uitvoering van Stratego! Het doel? De vlag van de tegenstander veroveren. Bedenk de geheime opstelling voor jouw manschappen en trek ten strijde. Maar pas op, er dreigt gevaar! Zodra jouw speelstuk een bom aantikt, is het einde oefening! Deze vernieuwde versie van Stratego Original bevat bovendien enkele leuke extra’s zoals de Stratego quick start guide om snel van start te gaan. En een geheime oefenmissie om snel vertrouwd te raken met de rangen en spelregels. Zo ben je in een mum van tijd vertrokken!

Leeftijd: 8+
Aantalspelers: 2
Speeltijd: 45 minuten


Leer tekenen met Dessineo
Leer je kleine dreumes op een simpele en leuke manier tekenen met Dessineo. Stap voor stap haal je de kunstenaar in je kleuter naar boven. Met cirkels, vierkanten en driehoeken tekent je kind in een mum van tijd de leukste figuren. Een poes, een kerstman, een vliegtuig. Het kan allemaal! Bovendien zijn de tekenvellen al voorbedrukt met mooie achtergronden waar je meteen mee aan de slag kan. Zo stimuleert Dessineo de creativiteit en de fantasie.

Leeftijd: 4+
Aantal spelers: 1


Test je filmkennis met Guess the film

Welke Disney-film schuilt er achter het hokje? Denk je het te weten, wacht dan niet om het uit te schreeuwen! Met dit heerlijke familiespel ijver je voor zoveel mogelijk Mickey-trofeeën. Leuk vertier voor jong en oud bij het raden naar de nieuwste Disney-films, evenals de echte klassiekers.

Aantal spelers: 2-6
Leeftijd: 4+
Speeltijd: 30 minuten

Meer in deze categorie: