Fisher-Price Little People zorgen voor iedereen

27 september 2017

Dit najaar presenteert Fisher-Price een grote vernieuwing binnen de speelgoedlijn van Little People, met name functionaliteiten die de ontwikkeling van emotionele intelligentie spelenderwijs bevorderen. 

Het is belangrijk dat ook de allerkleinsten emoties en gevoelens begrijpen en dat kan geleerd worden aan de hand van dit nieuwe speelgoed en de vernieuwde content. Het Little People speelgoed leert naast fysieke vaardigheden ook emotionele vaardigheden aan zoals zorgen voor elkaar, verzorgen van dieren, gevoelens en emoties uiten, samen delen en het ontwikkelen van beleefdheid en empathie. De herlancering van Little People komt er samen met de nieuwe animatieserie op VTM Kzoom en brengt onder andere een Fisher-Price Little People Dierenverzorgingsboerderij en een Fisher-Price Little People Dierenredders Speelset met zich mee.

Op de boerderij met boordevol activiteiten heeft Boer Jed het altijd druk met het verzorgen van al zijn dieren. Kleuters vinden het geweldig om er alles te ontdekken, terwijl ze oorzaak en gevolg leren en ontdekken hoe het voelt om voor een ander te zorgen. Een zacht dekentje op de rug van het paard leggen, de kippen voeren, het hooiluik in de schuur openen met bijhorende geluiden en zinnetjes, de silo omkeren om het maïs naar beneden te horen vallen en nog veel meer! In hetzelfde thema komt er ook nog de Dierenredders Speelset, Zit-naast-mij Schoolbus, het Samen op reis Vliegtuig en de Vriendelijke trein.

Meer in deze categorie: