Toy State bij Van der Meulen

De domestic distributie in België en Luxemburg van Toy State is sinds 1 januari 2016 uitgebreid naar de firma Van der Meulen. 

Van der Meulen kan u een sterke en brede Toy State collectie aanbieden, op basis van een permanente voorraadpositie. Van der Meulen is al bijna 10 jaar de fijnmazige distributeur van het Toy State assortiment in Nederland en heeft dus zeker de kennis in huis van de volledige collectie.

De highlights uit ons ToyState assortiment voor het najaar:

Road Rippers
Gave auto’s met extra functies: MINI Countryman WRC met speaker in de achterklep, Street Beatz met knipperende lichten en pulserende speakers, en de Ultra Wheelie Mustang met muziek en ronkende motor!

Caterpillar
Maak zelf deze Caterpillar kraan en vorkhef-truck! De kraan is 90 cm hoog en kan 360 graden draaien. Incl. gereedschapskist.

Hot wheels
Lekker racen met deze coole auto’s: Extreme Action Sharkruiser met kauwende kaken, Extreme Action Street Creeper met bewegende spinnen-motor en Flipping Fury: twee auto's in één, waarbij elke kant heeft zijn eigen muziek, licht en geluid heeft.

Nikko najaar TV
Nieuw van Nikko, ondersteund met TV-commercial: de Psycho Gyro! Ben je klaar voor de meest extreme RC stunt-auto aller tijden? Spinnen, rijden en stunten op zowel 1 als 2 wielen door de exclusieve Gyro Stunt besturingstechnologie.

Meer informatie:
Van der Meulen
uw contact: Saul de Wijs
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
gsm: 0475/50.50.05
website: www.vandermeulen.com

Meer in deze categorie: