Kids World Days blijven een succesvol initiatief

27 maart 2017
in Events

Op zondag 12, maandag 13 en dinsdag 14 maart werden de eerste Kids World Days van het jaar gehouden in Trade Mart Brussels. 

Deze driedaagse kan gezien worden als het perfecte uitstalraam voor de laatste trends en meest innovatieve ontwikkelingen in de baby- en kinderbranche. Zo toonden maar liefst 50 exposanten zowat 300 merken in babyartikelen, baby- en kinderkleding, speelgoed en decoratie voor de kinderkamer. Dat dit initiatief steeds op heel wat bijval kan rekenen, blijkt nog maar eens uit een stijging van het bezoekersaantal met 15%.

Prachtige showrooms en nieuwe exposanten

Kids World in Trade Mart Brussels is het uitgelezen platform om tegemoet te komen aan de steeds terugkerende uitdaging van het samenstellen van een collectie. De exposanten in Trade Mart Brussels zorgen er steeds opnieuw voor dat de bezoekers op hun wenken worden bediend. Extra inspanningen zorgden voor prachtige showrooms die de bezoeker deed watertanden.

Aantrekkelijke initiatieven

Naast de gedrukte uitnodiging en e-mail uitnodigingen werden er extra marketinginspanningen gedaan om zoveel mogelijk detailhandelaars aan te trekken. Trade Mart Brussels gaat er namelijk prat op om de sfeer in de wandelgangen zo aangenaam mogelijk te maken en zowel de bezoekers als de exposanten een inspirerende omgeving te bieden. Bezoekers konden tijdens de Kids World Days tevens genieten van een gratis lunch en ze werden dankzij een leuk krijtbordenparcours begeleid tot aan de Kids World-afdeling. Ook werd er een infostand geplaatst waar bezoekers alle nodige informatie omtrent de exposanten, nieuwe merken enz. konden verkrijgen.

Collectie steeds up-to-date

Door de permanente inzet van Trade Mart Brussels om nieuwe exposanten aan te trekken, is de detailhandelaar er steeds zeker van dat de collecties up-to-date worden gehouden. Zo openden ook deze keer 4 nieuwe exposanten een showroom tijdens de Kids World Days in maart: Coficos (met merken zoals Brother Max, Lovi en Lullalove), Patrick Neys Agenturen (met merken zoals Easy Peasy, Co & Co, Indigo Jamm), Sterntaler en Trixie Baby - Les Rêves d’Anaïs.

Daarnaast konden de bezoekers kennis maken met 10 exposanten die het aanbod hebben uitgebreid en hun creatieve collecties maar al te graag voorstelden: Bixxs, Dekado, Dima,

Euretco Label Company, Fabs World, JEP! Agenturen, KUK Compagny, Maksimo, Mister Tody en Nattiot.

Afspraak gemist?

Zij die de tal van innovaties en nieuwe trends hebben gemist, kunnen deze alsnog ontdekken op de volgende Kids World Monday openingen van 24 april, 29 mei en 26 juni 2017.

Noteer ook alvast de afspraak voor de Kids World Days van het najaar in uw agenda: zondag 8, maandag 9 en dinsdag 10 oktober 2017. 

Meer in deze categorie: