Trolls: it’s time to put your hair up!

23 januari 2017
in Events

Op 26 oktober verscheen Dreamworks’ feel good film Trolls in de Belgische zalen (en vanaf 12 oktober in de Nederlandse zalen) en sindsdien ziet de wereld er een stuk gekleurder uit. Alle hoge verwachtingen die er waren van Trolls zijn vervuld. De gevolgen? Prachtig roze gekleurde schappen in alle winkels!

Na de première hebben er een aantal succesvolle retail activaties plaatsgevonden. Zo werden er in België activaties opgezet bij oa speelgoed retailers Fun en Dreamland.
Bij Fun konden bezoekers zich tijdens de herfstvakantie een week lang laten omtoveren tot een schitterende Troll bij de unieke en exclusieve Trolls fashion show. De fashion show vond plaatst in alle 28 vestigingen van Fun, waarbij bezoekers konden schitteren op de catwalk met hun nieuwe Trolls look. We kunnen spreken van een groot succes en Trolls-tastische dagen om niet snel te vergeten.


Bij de speelgoed retailer Dreamland maken de kinderen kans op fantastische Trolls prijzenpakket door een foto van zichzelf in te sturen in Trolls stijl. Deze foto kunnen worden opgestuurd via de Dreamland website. Er zijn al zeer veel leuke en creatieve inzendingen voorbij gekomen!
In de Dreamland winkels stonden dan ook fantastische Trolls top pannels boven op de schappen waar Poppy en Branch schitteren. Daarnaast stond er een standee waarbij kindjes een foto konden maken als Poppy.


DVD release:
-België: 20 Feb 2017
-Nederland: 9 Feb 2017
Voor meer informatie over Trolls of een van onze andere merken, neem dan gerust contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Meer in deze categorie: