Veilig met PAW Patrol

22 juli 2016
in Events

Veilig met PAW Patrol is een educatieve, internationale multiplatform campagne gericht op veiligheid met vuur, rond open water en in het verkeer. 

Kinderen en ouders worden door de pups van PAW Patrol op een leuke en speelse wijze voorgelicht op het gebied van veiligheid. De campagne is een goede manier om het merk PAW Patrol nog verder uit te bouwen op TV, online en op de winkelvloer met één duidelijke boodschap. De 3 thema´s die in 2016 centraal staan zijn verkeersveiligheid, brandveiligheid en waterveiligheid. Elk thema beschikt over artwork gelinkt aan het onderwerp. Na een succesvolle introductie van het thema waterveiligheid bij DreamLand deze zomer, richt Nickelodeon zich dit najaar op het thema verkeersveiligheid. Ga voor meer informatie naar www.nickelodeon.be/veiligmetpawpatrol

Voor meer informatie over PAW Patrol of een van onze andere merken, neem dan gerust contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    

Laatst aangepast op vrijdag, 22 juli 2016 10:42
Meer in deze categorie: