Thomas De Stoomlocomotief op bezoek in Antwerpen!

03 november 2015
in Events

Iedereen kan Thomas een bezoekje brengen tijdens de herfstvakantie in Antwerpen Centraal

Thomas De Stoomlocomotief, zijn vriendjes Percy, James, Gordon, en nog een heleboel anderen, wie kent ze niet? Samen beleven deze kleurrijke locomotieven onvergetelijke avonturen op het eiland Sodor, met een sterke vriendschapsband tussen de treinen tot gevolg. Dit jaar vieren Thomas De Stoomlocomotief en zijn vrienden een speciale verjaardag, want ze mogen maar liefst 70 kaarsjes uitblazen!

Inderdaad, Thomas en zijn vrienden zagen 70 jaar geleden al het levenslicht. Ze zijn het geesteskind van de Engelsman Wilbert Awdry, die de verhalen schreef voor zijn zoontje. Het puffende geluid van voorbijrijdende stoomtreinen inspireerde hem tot het bedenken van de blauwe locomotief Thomas en zijn sidekicks die het ene dolle avontuur na het andere beleven. 70 jaar en heel wat spannende verhalen later zijn Thomas en zijn vriendjes nog altijd springlevend: hun belevenissen zijn te volgen in boekvorm, via uitzendingen op VTM KZoom, en er is natuurlijk tal van leuk Thomas & Friends speelgoed. Goed voor uren lees-, kijk- en speelplezier!

Breng Thomas De Stoomlocomotief een bezoekje tijdens de herfstvakantie!
Thomas De Stoomlocomotief en zijn vriendjes willen hun verjaardag natuurlijk op gepaste wijze vieren met al hun fans. Iedereen kan Thomas De Stoomlocomotief & co daarom van dinsdag 27 oktober t.e.m. dinsdag 10 november bezoeken in het Centraal Station van Antwerpen.
Tijdens dit bezoek kunnen kinderen mee op avontuur met Thomas De Stoomlocomotief en zijn vriendjes: ze kunnen naar hartenlust spelen in de grote trein met speeltafel of helemaal opgaan in de wondere wereld van Thomas tijdens DVD-vertoningen.

Thomas & Friends fans kunnen er eveneens deelnemen aan de grote Thomas De Stoomlocomotief Kleurwedstrijd, via een kleurplaat die zal uitgedeeld worden aan alle kinderen (eveneens te downloaden via www.thomasandfriends.com/nl-be vanaf 27 oktober). Zo maken ze kans op tal van leuke prijzen zoals een gouden Thomas treintje, een speelset, puzzel of tal van andere leuke goodies!

Het Thomas & Friends promoteam zal er aanwezig zijn op:
• woensdag 28/10 & 4/11
• zaterdag 31/10 & 7/11
• zondag 1/11 en 8/11

Thomas & Friends in Antwerpen Centraal – dinsdag 27/10 t.e.m. dinsdag 10/11

Indien u van Thomas de Stoomlocomotief in station Antwerpen Centraal graag officiële foto's ontvangt voor publicatie, graag een seintje. U kan Thomas natuurlijk ook zelf gaan fotograferen in station Antwerpen Centraal tijdens de gegeven timings.

Meer informatie: www.thomasandfriends.com/nl-be

Laatst aangepast op dinsdag, 03 november 2015 16:47
Meer in deze categorie: