Childhome blaast 30 kaarsjes uit!

13 maart 2015
in Events

Het familiebedrijf gevestigd in Kontich, Antwerpen zal deze speciale gebeurtenis niet zomaar voorbij laten gaan. Childhome viert feest en wil deze feestvreugde het liefst delen met iedereen. 

Om het geheugen op te frissen: het begon in april 1985 toen Stefan Aerts met een flinke portie ambitie zijn eerste stappen zette in de wereld van baby- en kinderproducten. Als vertegenwoordiger van enkele Duitse kindermerken werkte hij vanuit zijn slaapkamer in het ouderlijk huis en gebruikte hij de garage als minimagazijn.

Zijn vrouw Nathalie stapte na de geboorte van hun zoon Nicolas mee in het bedrijf. Jaren later is Childhome met een volledig zelf ontworpen collectie een gevestigde waarde in de baby- en kinderindustrie met klanten in meer dan 45 landen.

Het geheime recept van succes

Een nauwe samenwerking tussen het hele team, een strenge controle op elke fase in het totale productieproces, de afstemming op de behoeften van de eindconsument en een absolute prioriteit op kwaliteit, veiligheid en service zijn slechts enkele ingrediënten van het succesrecept.

Daarnaast gebeurt het ontwerp, de distributie en de marketing allemaal vanuit de kantoren in Kontich. Childhome is zeer trots op zijn Belgian Design logo. Naast op en top Belgisch en vernieuwend design, wordt sterk ingespeeld op de dienstverlening en veiligheid. Geen enkel product verlaat het magazijn vooraleer het aan een reeks strenge veiligheidstesten onderworpen wordt. Elk Childhome product voldoet daarboven ruimschoots aan de Europese veiligheidsnormen. Ten slotte staat een gedreven salesteam klaar om de best mogelijke klantenservice te bieden.

Twee sterke merken

De belangrijkste waarden worden vertegenwoordigd door twee ijzersterke merken: Childwood en Childwheels. Childwood zag als eerste het levenslicht. Prachtige baby- en kinderkamers, allerlei fantastisch meubilair en praktische accessoires, de beste veiligheidsproducten en uitermate zacht textiel – Childwood levert alles wat je nodig hebt om de babykamer volledig in te richten.

De vraag naar meer maakte de weg vrij voor een tweede merk: Childwheels. Vanaf dat moment kon er veilig en uiterst comfortabel op stap gegaan worden met de kleinsten. Innovatieve kinderwagens, handig op te bergen reisbedjes en comfortabele relaxen zijn slechts enkelen van de producten uit het hele assortiment.

Internationale erkenning

Dat niet enkel de consument gek is van de Childhomeproducten werd de voorbije jaren extra in de verf gezet. Professionals uit het vak beloonden Childhome met prestigieuze awards. Zo won de Evolu, de uiterst functionele en trendy hoge stoel van Childwood, in 2013 de Kind & Jugend Innovation Award in Keulen. Het jaar daarop, in 2014, had Childhome de eer om dezelfde Innovation Award te winnen met Childwheels. Dit keer met de Six Seater een unieke kinderwagen die ervoor zorgt dat zes kinderen tegelijkertijd kunnen vervoerd worden. En ook in 2015 wordt het vakmanschap beloond met erkenningen voor de nieuwe generatie Evolu 2 in Polen en België!

Nieuwe collectie 2015

De nieuwe collectie voor 2015 ziet er wederom fantastisch uit. De vertrouwde Childhome producten staan naast een heus assortiment van vernieuwingen en nieuwigheden. Zo heeft Childwood de Evolu verbeterd en nog veiliger gemaakt met het vernieuwde design van de Evolu 2, ‘the next generation’. Een nieuwe 5puntsgordel en veiligheidsbumper verzekeren nog meer de veiligheid van het kind en met het nieuw en uitgebreid trendy kleurenpalet past de nieuwe Evolu 2 gegarandeerd in elk interieur.

Ook de Lambda 2 meegroeistoel werd in een nieuw jasje gestoken. Naast twee nieuwe hippe kleuren, heeft de Lambda 2 een afneembaar plastieken eettablet en een verbeterd systeem om de zit- en voetsteun te verstellen zonder het gebruik van schroeven. Vervolgens ontwikkelde Nathalie met haar designteam het grootste en het meest uitgebreide textielassortiment dat Childwood ooit gezien heeft: Natti & Co. Kleurrijke sterretjes, snoezige wolken, prachtige pastelkleuren en enkel de zachtste materialen maken de babykamer helemaal compleet.

Childwheels introduceert op zijn beurt de nieuwe Sit’n Bounce relax. Rekening houdend met de input van de consument, werd een unieke relax ontwikkeld met verschillende standen. De Sit’n Bounce kan gebruikt worden van geboorte tot peuter. Waar de meeste wipstoelen slechts tot 9 kg gaan, is de Sit’n Bounce veilig bevonden tot 15 kg! Ten slotte haalt Childwheels neopreen uit het water. Waar het voordien enkel populair was onder surfers en duikers, duikt deze waterdichte stof op op de catwalk. Childwheels introduceert deze zachte en onderhoudsvriendelijke stof in de vorm van trendy verzorgingstassen en ultrazachte universele inlegkussens om uw kinderwagen op te fleuren. De leuke en gemakkelijk afwasbare neopreen dierenrugzakjes zullen een aanmoediging zijn voor de kinderen om naar school te gaan!

En er is nog zoveel meer te ontdekken! Aarzel dus niet om een kijkje te nemen op de website www.childhome.be waarop je het hele Childhome assortiment kan terugvinden.

Meer in deze categorie: