Baby Born scoort tijdens VTMKZOOM Speelgoedfabriek

04 november 2014
in Events

De voorbije herfstvakantie was MGA met een eigen stand aanwezig in de Speelgoedfabriek van VTMKZOOM. Het werd een deelname die niet onopgemerkt voorbij ging…

De VTMKZOOM Speelgoedfabriek is een concept waarbij kinderen terechtkomen in een speelgoedwereld, volledig op hun maat. In Perron M in Mechelen konden ze samen met hun ouders genieten van interactieve speelstanden en het allernieuwste speelgoed.

Ook MGA was in Mechelen aanwezig, met een Baby Born dokterspraktijk. Hier kregen kinderen de kans om – samen met twee aanwezige dokters – aan de slag te gaan met de nieuwste Baby Born producten: een dokterspop en een medische laptop waarmee men de patiënt kan scannen en genezen. Ook de dieren werden niet vergeten, want er kon ook een Baby Born hondje verzorgd worden. Wanneer de kinderen de poppen en de dieren goed verzorgd hadden, kregen ze een Baby Born doktersdiploma en een goodiebag mee naar huis.

Met 800 bezoekers per dag gedurende vijf dagen was de Speelgoedfabriek volledig volzet. De reacties op de Baby Born stand waren ook heel positief. Meer zelfs: achteraf mocht MGA de prijs voor Beste Speelgoed ontvangen, een award die werd toegekend door de bezoekers van het evenement. 

Laatst aangepast op dinsdag, 04 november 2014 12:15
Meer in deze categorie: