LEGO strijkt neer in treinenland België

24 oktober 2018
in Events

Een NMBS-reizigerstrein speciaal uitgedost in een LEGO® jasje en een unieke LEGO beleving in Train World: dat is het resultaat van een spannende samenwerking tussen LEGO en Train World, het treinmuseum van de NMBS.

Gedurende vier maanden slaan LEGO en Train World de handen in elkaar voor een avontuur dat de wereld van de populaire LEGO speelgoedtreinen koppelt aan de geschiedenis en toekomst van de spoorwegen.

De speciale LEGO-trein is dé blikvanger op verschillende trajecten op het Belgische net. De eerste officiële rit van de trein vond  op 1 oktober plaats: de trein vertrekt vanuit Brussel-Zuid naar – hoe kan het ook anders – Train World in Schaarbeek.

LEGO verdeelt een brede waaier van speelgoedtreinen. De samenwerking met Train World als uitstalraam van NMBS voor de spoorwegen van gisteren, vandaag en morgen is dus dubbele winst voor jong en oud. Train World rolt van 2 oktober tot en met 31 januari 2019 de rode loper uit voor treinliefhebbers die ook het spoorweguniversum van LEGO willen ontdekken. En er valt veel te ontdekken: unieke LEGO maquettes, treinlandschappen en speeltafels (op woensdagen, weekends en vakantiedagen). Via de LEGO wedstrijd zijn elke maand 50 LEGO dozen te winnen en het ‘LEGO raadsel in Train World’ biedt een zoektocht voor het hele gezin. Wie deze onvergetelijke herinnering wil vereeuwigen, kan terecht in de LEGO Train World fotobooth.  

www.lego.be
www.trainworld.be

Laatst aangepast op woensdag, 24 oktober 2018 23:35
Meer in deze categorie: