Dora, Rusty Rivets, PAW Patrol en SpongeBob touren met Proximus

27 juni 2017
in Events

Om de consument op de hoogte te stellen van de tv content die Proximus aanbiedt, en dan met name content voor of over kids, sport en entertainment, tourt er een Proximus pop up bus door heel België. De pop up bus rijdt nu al door België en tourt nog het gehele jaar door. 

De bus stopt op 72 locaties, waarvan 90% in het noorden. In en rondom de bus kan de consument kennis maken met de verschillende zenders die Proximus aanbiedt. In de bus zien ze trailers en zowel de binnen- als buitenkant van de bus is voorzien van branding van verschillende (Nickelodeon) merken. Vooral Dora, Rusty Rivets en SpongeBob worden goed ‘in the picture’ gezet. Daarnaast wordt PAW Patrol groot weergegeven op de zijkant van de bus.

Blaze consumer products TV spot nu on air op Nickelodeon en Nick Jr.

Van de succesvolle Nick Jr. serie ‘Blaze en de Monsterwielen’ zijn er inmiddels producten verkrijgbaar in alle categorieën! Om deze producten onder de aandacht te brengen bij de consument, is er een cross-category CP spot gemaakt. Deze TV spot wordt onder andere uitgezonden op Nickelodeon en Nick Jr., op nickjr.be en in de Nick Jr. app en is t/m het einde van het jaar te zien. De producten die in deze spot worden belicht zijn onder andere van Mattel, Clementoni, Universal, Kubbinga en ZNU.

Laatst aangepast op dinsdag, 27 juni 2017 15:45
Meer in deze categorie: