Terug naar school met Clementoni: spelenderwijs leren voor een vliegende start!

18 september 2024
in Nieuws

Met de start van het nieuwe schooljaar komen de educatieve bordspellen van Clementoni al helemaal goed van pas! Deze leerrijke spellen zijn ontworpen om nieuwsgierigheid en creativiteit te stimuleren, terwijl ze belangrijke vaardigheden aanscherpen. Of het nu gaat om wiskunde, taal of geschiedenis, Clementoni maakt van elk vak een boeiende reis voor jong en oud. Zet je schrap voor een schooljaar vol plezier en ontdekking met Clementoni!

Letterpret voor iedereen

Leren lezen en schrijven wordt een leuke ontdekking! Elk product is ontworpen om kinderen op een speelse manier te laten kennismaken met taalvaardigheden, van de basisprincipes van het alfabet tot het vloeiend schrijven van zinnen.

Laat kinderen hun creativiteit de vrije loop met kleurrijke letterpuzzels die niet alleen de letterherkenning stimuleren, maar ook hun schrijfvaardigheid en spelling verbeteren door middel van boeiende spelletjes en activiteiten.
 
Mijn eerste woordjes (3 - 5 jaar) - Adviesprijs € 6.99 - bol / toychamp / dreamland
Alfabet (3 - 5 jaar) - Adviesprijs € 6.99 - bol / toychamp / dreamland
Ik leer schrijven (4 - 6 jaar) - Adviesprijs € 6.99 - bol / toychamp / dreamland
Leesspelletjes (5 - 7 jaar) - Adviesprijs € 12.99 - bol / toychamp / dreamland

 

Reken op plezier

1 aapje, 2 vogels, 3 leeuwen... Voor wie graag aan de slag gaat met getallen is er 'Cijfers'. Een spel bestaande uit puzzelstukken met schattige dieren. Zo leren kinderen spelenderwijs de eerste concepten van tellen en rekenen kennen. De in elkaar passende stukken zijn zelfcorrigerend, zodat het kind altijd zelf kan controleren of hij de juiste stukken gematcht heeft. Handig!

Sta je al een stapje verder? Met het 'Sommen en tafels quizspel', moedig je hen aan om hun wiskundige kennis verder te ontwikkelen en te versterken. Begin met 2 tot 4 personen bij ‘start’, draai de pijl op de schijf en eindig als eerste bij de finish door vragen goed te beantwoorden. Met 3 moeilijkheidsgraden is het spel leuk voor verschillende niveaus en verschillende leeftijden.
 
Cijfers (3 - 5 jaar) - Adviesprijs € 6.99 - bol / toychamp / dreamland
Sommen en tafels (6 - 10 jaar) - Adviesprijs € 12.99 - bol / toychamp / dreamland
 

Tijd voor tijd

 

Tijd voor tijd! Met ‘Hoe laat is het?’ probeert Clementoni dit al spelenderwijs bij te leren. Een combinatie van puzzelstukken en een grote interactieve wekker zorgen ervoor dat het logische denkvermogen en de kennis van tijd wordt verbeterd.

Wanneer is het bedtijd? Wanneer staan we op? Wanneer gaan we naar school? Zowel in analoge vorm als digitaal wordt kloklezen kinderspel!
 
Hoe laat is het? (5 - 7 jaar) - Adviesprijs € 6.99 - bol / toychamp / dreamland

Vormen en kleuren

Of het nu gaat om het herkennen van geometrische vormen of het benoemen van primaire kleuren, door de verschillende vorm- en kleurkaarten hebben kinderen dit binnen een mum van tijd onder de knie.

Het spel is ontworpen voor jonge kinderen om hun herkenningsvermogen te bevorderen. Dit gebeurt door middel van verschillende puzzelstukken die op gekleurde onderdelen geplaatst moeten worden. Zo wordt de handvaardigheid ontwikkeld en associëren ze de juiste overeenkomstige vorm. 
 
Vormen en Kleuren (2 - 5 jaar) Adviesprijs € 6.99 - bol / toychamp / dreamland
 

De globetrotters zijn terug

Kan je maar niet genoeg krijgen van de wonderlijke wereld? Dan is er ‘Ontdek de wereld’! Een interactieve puzzel van 124 stukjes, 66 quizkaarten en 25 verschillende dieren om te ontdekken.

Wie daarnaast ook nog even een tripje naar het verleden wil maken kan met 'Dinosauriërs en de Prehistorie'  aan de slag! Een boeiend & meeslepend bordspel met quizzen waarmee kinderen via de prehistorie de angstaanjagendste dinosaurussen leren kennen.
 
Dinosauriërs en de Prehistorie (6 - 10 jaar) - Adviesprijs € 12.99 - bol / toychamp / dreamland
Ontdek de wereld (6 - 10 jaar) -  Adviesprijs € 12.99 - bol / toychamp / dreamland
 

Alles-in-één

 

Zoek je de ideale combinatie om spelenderwijs te leren en helemaal klaar te zijn voor het nieuwe schooljaar? Zoek niet verder! De '8 spelletjes in 1' set van Clementoni zorgt voor een leuke en leerrijke namiddag aan de hand van 8 interactieve spelletjes.

Alles komt aan bod in deze bonte speeltuin: vormen, kleuren, cijfers, letters... Geef ze een voorsprong in de klas en laat ze genieten van elke stap op hun reis samen met Clementoni!
 
8 spelletjes in 1 (3 - 5 jaar) - Adviesprijs € 12.99 - bol / toychamp / dreamland
 
Laatst aangepast op woensdag, 18 september 2024 12:30
Meer in deze categorie: