BS Toys lanceert nieuwe spellen voor zomerplezier en actief spel, samen met een frisse re-branding

26 april 2024
in Nieuws

BS Toys kondigt met trots de lancering aan van een reeks nieuwigheden voor het komende voorjaar en de zomer. Met een focus op actief spel en schermvrij plezier, introduceert de Nederlandse speelgoedfabrikant innovatieve producten die kinderen aanmoedigen om te bewegen en te spelen in de frisse buitenlucht.

Look en Feel

Dit jaar heeft BS Toys ook een opvallende re-branding ondergaan, waarbij naast de verpakkingen ook  de kleurstelling is vernieuwd. De verpakkingen maken nu gebruik van gerecycled karton en zijn voorzien van icoontjes die informatie geven over de geschikte leeftijd voor het spel en de ontwikkelingsvoordelen ervan. Deze nieuwe look en feel versterken de verbintenis van BS Toys met duurzaamheid, educatie en activiteit.

Twee opvallende items uit de nieuwe collectie zijn de GA476 Lacrosse Kit en de GA477 Bounce rackets. 

 

Lacrosse in opkomst

De GA476 Lacrosse Kit biedt een dynamische ervaring waarbij spelers een bovenhandse, slingerende beweging maken om de bal naar voren te lanceren, met als doel de bal in het net van de tegenstander te laten belanden. Dit spel, geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, is al een hit in verschillende landen en is deels vervaardigd uit ecologisch verantwoorde materialen, waaronder kunststof op basis van tarwestro. Leuk weetje is dat Lacrosse één van de vijf nieuwe sporten is die wordt toegevoegd aan het Olympisch programma in 2028.  

Verrassend effect

Het GA477 Bounce-racketspel zorgt voor speelplezier met fluffy rubberen ballen die heen en weer worden gespeeld met speciaal ontworpen rackets die met beide handen kunnen worden vastgehouden, ideaal voor jonge kinderen. “Het balletje stuitert vrolijk en schiet alle kanten uit wat een leuk en verassend effect heeft”, zegt Brenda Draaisma. “De kinderen leren door dit spel hun grove motoriek en de oog-handcoördinatie verder ontwikkelen.” Het product is vervaardigd uit milieuvriendelijke materialen zoals bamboe en elastisch textiel.

BS Toys streeft ernaar kinderen actiever te laten zijn, zowel binnen als buiten, en hen aan te moedigen om te spelen zonder schermen. Het magazijn van het bedrijf, gevestigd in het zuiden van Nederland, bedient ook België, met distributiepunten bij grote ketens zoals Dreamland, maar ook bij kleinere speciaalzaken en schoolleveranciers. Retailers kunnen producten eenvoudig bestellen via een handig webplatform.

"BS Toys staat voor meer dan alleen speelgoed. We zijn toegewijd aan het bevorderen van gezond, actief spel en het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen op een leuke en boeiende manier," aldus Brenda Draaisma Marketing Manager van BS Toys. "Met onze nieuwe collectie en onze vernieuwde branding willen we kinderen inspireren om spelenderwijs te bewegen, te ontdekken en te genieten."


Voor meer informatie over BS Toys en de nieuwe spellen kunt u terecht op de website www.bs-toys.com of contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer in deze categorie: