Mini Handcraft, je eigen droomhuis

21 oktober 2019
in Nieuws

Mini Handcraft is de nieuwste serie in de collectie van sluban. Met deze sets bouw je je eigen huis. Van slaapkamer tot woonkamer. De sets zijn ook te combineren, waardoor een groot woonhuis ontstaat. Het is je eigen Sluban poppenhuis.

De Huis Display box heeft alle sets en is een perfect toonbank display. Deze toont ook de mogelijke indeling van het te bouwen huis.

Model Bricks; volledig op voorraad

Van onderzeeër tot de herkenbare Londense dubbeldekker bus. Onze Model Bricks serie bestaat uit de meest herkenbare voertuigen, vaartuigen en vliegtuigen. De sets zijn met zeer veel aandacht voor detail gemaakt en zijn een replica van de rijdende en varende variant. Waan je in Toscane met onze Italiaanse sportwagen of ga op vakantie met onze klassieke hippie bus.

Wij hebben als missie om het spelen met educatief speelgoed voor alle kinderen mogelijk te maken. Daarom hebben wij ook in deze serie weer diverse scherp geprijsde bouwsets opgenomen. Sluban is er voor iedereen! Bezoek de reseller.sluban.nl website om alle sets te bekijken.

Op een toekomst vol speelplezier!

www.sluban.be

M38 B0757   M38 B0757A

Laatst aangepast op maandag, 21 oktober 2019 13:50
Meer in deze categorie: