De nieuwe Fisher-Price lijn van Linkimals

21 oktober 2019
in Nieuws

De nieuwe Fisher-Price lijn van Linkimals is een productreeks van interactieve dieren die baby’s leren kennismaken met verschillende zintuiglijke prikkels. Elk diertje heeft zijn functies en stimuleert de ontwikkeling van de kleintjes door zintuiglijke prikkels, spelletjes en vaardigheden aan te leren. Als de Linkimals vriendjes uit de productreeks elkaar zien en gekoppeld worden, dan geven ze samen een gesynchroniseerde show met muziekjes en lichtjes.

Het Muzikale Rendier van Linkimals™ zit vol met uitdagende interactieve spelletjes en laat je baby kennismaken met getallen, kleuren en meer met behulp van vrolijke liedjes, lichtjes en zinnetjes. Druk op zijn buik en het leerfeest met lichtjes kan beginnen!

De Linkimals™ Licht en Kleuren Lama geeft traditioneel stapelspeelgoed een nieuwe draai met kleurige lichtjes en leuke muziek, liedjes en zinnen die je kleintje laten kennismaken met verschillende kleuren. Doe de ringen om de nek van de lama of druk boven op zijn kop om het feest te laten losbarsten!

De Linkimals™ Vrolijke Vormen Egel zorgt voor uren speelplezier dat met je baby meegroeit! De allerkleinsten kunnen de onderdelen op de rug van hun stekelige vriendje ronddraaien, omkeren en erop drukken en slaan, of op de oplichtende knoppen drukken om liedjes en zinnen over kleuren, vormen en cijfers te horen. Als ze iets ouder zijn, kunnen ze de egel vooruitduwen of achter zich aan trekken voor meer leuke muziek en geluiden.

De Lenige Luiaard van Linkimals™ zorgt dat je baby gaat bewegen en leert met behulp van spannende lichtjes, muziek, liedjes en swingende dansbewegingen. Druk op de knopjes op de voet van de luiaard om van alles te horen over getallen, kleuren en meer, terwijl de luiaard in zijn handen klapt en zijn hoofd beweegt.

www.mattel.be

FPFYK58HI1  FPFYK59HI2  FPFYK61HI3

Laatst aangepast op maandag, 21 oktober 2019 10:16
Meer in deze categorie: