Houston we have liftoff! Space Station has landed. Model Bricks, levensgroot & levensecht

04 juni 2019
in Nieuws

Space Station is de nieuwste serie van Sluban, met onder andere een Space Shuttle, een Space base en een Rocket base. We hebben veel tijd besteed aan de details om zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te komen.

Binnen het Space Station thema kunnen diverse sets gecombineerd worden waardoor er nog meer speelplezier ontstaat voor kinderen. Hierdoor kunnen zij hun fantasie nog meer de vrije loop laten en fantaseren over hoe het in de ruimte is.

Wij hebben als missie om het spelen met educatief speelgoed voor alle kinderen mogelijk te maken. Daarom hebben wij ook in deze serie weer diverse scherp geprijsde bouwsets opgenomen. Sluban is er voor iedereen! De Space Station serie is binnenkort beschikbaar. Houd onze website en mailing dus in de gaten voor de lancering!

ModelBricks

Naast ons nieuwe Space Station thema brengen wij ook nieuwe sets uit in onze Model Bricks serie. De bouwsets in dit thema zijn erg herkenbaar en lijken veel op de echte iconische voertuigen, vaartuigen en vliegtuigen. De grote uitdagende sets zijn niet alleen leuk om te bouwen maar ook als verzamelobject. Deze bouwsets worden verwacht in augustus 2019.  

Op een toekomst vol speelplezier!

sluban2

www.sluban.nl

Laatst aangepast op dinsdag, 04 juni 2019 13:25
Meer in deze categorie: