De maand mei rijmt op nieuwigheid en veranderingen bij Puppy!

03 juni 2019
in Nieuws

Mei zit vol innovatie: nieuw personeel, nieuwe producten op voorraad en zelfs een originele wedstrijd die in de winkel wordt georganiseerd, zoveel nieuws bij Puppy!

Olivier Lemaître vervoegt de maketingafdeling. Hij neem fakkel van Marie over en zal in de toekomst niet nalaten zijn stempel te drukken op de sociale netwerken door middel van de interessante en leuke publicaties.

Daarnaast verwelkomen we binnenkort een nieuw assortiment Wonderworld-producten in onze magazijnen. Nicolas Fiers is daarom toegetreden tot het verkoopteam en zal uw vaste vertegenwoordiger worden voor dit merk in de Benelux. Om op de hoogte te blijven, aarzel dan niet om de website www.puppy.eu te bezoeken.

Aan de kant van onze vrienden de Smurfen zijn er nieuwe knuffels te melden : Azraël is vanaf heden verkrijgbaar in staande en liggende positie, Papa Smurf en Smurfin in 90 cm versie. Deze laatste 2 knuffels zullen de jongste kinderen, voor wie die formaat reusachtig zal lijken, zeker in vervoering brengen.

Tot slot is er in het kader van de Eldrador-actie, die momenteel in verschillende deelnemende winkels loopt, een “Puzzel”-wedstrijd gecreëerd.
Het principe is eenvoudig: een onvolledige puzzel wordt gepresenteerd, kies een willekeurig stuk uit de meegeleverde doos en kijk of u een ontbrekende ruimte kunt invullen. Met een beetje geluk kunt u misschien de Schleich Eldrador-puzzel mee naar huis nemen.

http://www.puppy.eu/nl

Laatst aangepast op dinsdag, 04 juni 2019 13:33
Meer in deze categorie: