Ontdek de gloednieuwe Toy Story 4 speelgoedlijn van Mattel!

03 juni 2019
in Nieuws

Deze zomer komt dé animatiefilm voor het hele gezin naar het grote scherm: Toy Story 4. In deze avonturenfilm is geen drempel te hoog voor speelgoedfiguren Cowboy Woody en Buzz Lightyear. Samen redden ze hun nieuwe vriend Forky, die zelf nog niet goed weet wat zijn taak als speelgoed is. Als vanouds brengt Toy Story 4 de boodschap dat hechte vriendschappen belangrijk zijn via een mix van avontuur en humor. In samenwerking met Disney lanceert Mattel een nieuwe productlijn van de bekende figuurtjes uit de film.

Om de aankomende release te vieren heeft Mattel een nieuwe speelgoedlijn gelanceerd. Hiertoe behoren poseerbare actiefiguren en verzamelbare minifiguren:

Actiefiguren die je eigen speelgoedverhalen uit laten komen

Howdy Cowboy! Niet alleen Woody maakt deel uit van de nagelnieuwe reeks van beweegbare actiefiguren. Ook oude bekenden als Buzz Lightyear, Barbie van Toy Story, Bo Peep, Rex de dinosaurus, Jessie, de groene – Oooh, the claw – Aliens en nieuwkomers als Forky, Duke Caboom, Ducky en Bunny sieren de line-up. Er zijn ook speciale pakketten die Woody combineren met zijn trouwe hengst Bullseye of enkele personages bundelen.

mattel1

Minifiguren om van te smelten
Met de mini’s van Mattel komen de Toy Story-figuren in extra schattig formaat. Ze nemen een dynamische pose aan en zijn de ideale partner voor knotsgekke avonturen buitenshuis. Niet alleen oude rotten als Woody en co komen in dit handige zakformaat, ook nieuwelingen als Forky, Gabby en Duke Caboom maken deel uit van deze reeks. De minifiguurtjes zijn beschikbaar in verschillende bundels.

mattel2

Deze uitgebreide speelgoedreeks staat geen enkele fantasie in de weg en is nu al verkrijgbaar. Speelplezier voor de hele zomer, en oneindig veel verder!

www.mattel.be

Laatst aangepast op woensdag, 12 juni 2019 14:25
Meer in deze categorie: