Label Label verwelkomt de familie Barbapapa!

26 april 2023

De Barbapapa vriendjes uit het iconische programma entertainen al meer dan 50 jaar en met succes kinderen over heel de wereld.  Deze grappige familie komt uit Parijs. “Hup, Hup, Barbatruc!” en ze veranderen in één oogwenk van vorm en brengen een glimlach op elk kindergezicht.

Met oog op het milieu en het welzijn van dieren, lossen ze alle raadsels op.  De perfecte match met het duurzaam en educatief speelgoed van Label Label! Speel, leer, ontdek en maak plezier met het houten Barbapapa speelgoed voorzien van ecologisch FSC label. Een briljante familie, altijd klaar voor een nieuw avontuur. Wie wordt jouw nieuwe vriendje?

De Barbabapapa collectie bevat 12 nieuwe artikelen. Maak een ritje met de houten stapeltrein met de hele Barbapapa familie, of race op de auto slider. Cupcakes bakken was nog nooit zo leuk met de cupcakes set met ovenschaal en ovenwant. Of wat dacht je van de make-up set met o.a. spiegeltje, nagellak en parfum? Er is o.a. ook een activity walker, puzzel, hamerbank en sorteerdoos beschikbaar.

www.label-label.be

Meer in deze categorie: